zaterdag 26 maart 2016

Pasen in de klas!

Het werd een leuke week vol met paasplezier. Meteen waren het ook de laatste dagen met onze 10 oudste kapoenen in de klas! We hebben er samen nog dubbel en dik van genoten. Zo vierden we donderdag Tille haar derde verjaardag. Hip hip hoera lieve meid en we mochten heerlijk smullen, want Tille had lekker fruit meegebracht in de vorm van een pauw. Heel toepasselijk, want Tille was dan ook zo fier als een pauw! We legden de laatste hand aan onze prachtige paasmandjes en gingen op zoektocht naar lekker chocolade eieren. Juf vertelde een verhaaltje 'Piep het is Pasen' en we herhaalden ons versje van bij juf Cathy nog eens.


Lara, Elisa, Elina, Alyssa, Sofia, Tille, Eliana, Cas, Tristan en Jasper ik wens jullie een super fijne start in de eerste kleuterklas, ik weet dat jullie dat schitterend gaan doen! Ik mis jullie nu al! Dikke zoen Juf Elien

Na de vakantie zullen wij werken rond het thema 'rollen rijden botsen' en verwelkomen wij nieuwe vrienden in de klas. Genoeg om naar uit te kijken dus :) Maar eerst een hele fijne vakantie gewenst, geniet er ten volle van!

Meer foto's