zaterdag 30 januari 2016

Muziek door heel de klas en voor jarige Tristan

Zingen, dansen, zelf muziek maken, muziekinstrumenten knutselen en vooral heel veel lawaai, jaja we leerden de voorbije week over muziek! 
Donderdag kregen we bezoek van juf Ella, onze vriendjes vonden het heel fijn. Zij komt binnenkort een weekje stage lopen in ons klasje. We kregen donderdag niet alleen bezoek van juf Ella, maar we kregen ook heel speciaal bezoek! Amélie het babyzusje van Elina kwam samen met de mama naar onze klas. We gaven ons zelfgemaakt cadeautje af en sommigen gingen eens rustig strelen over haar zachte armpjes, terwijl Amélie liefdevol bleef verder slapen. Dankjewel mama Sandra en baby Amélie voor het bezoekje, wij hebben er van genoten. 
En om de week af te sluiten vierden we vrijdag Tristan zijn verjaardag. Hip hip hoera voor Tristan, hij mocht al 3 kaarsjes uitblazen en dat deed hij met de nodige fierheid! Hij koos een mooie tattoo van een olifant en een gouden kroon. Wij hebben ongetwijfeld mee kunnen genieten van zijn verjaardag, want onze jarige had overheerlijke cakjes mee voor ons versierd met auto's. Alle aandacht ging natuurlijk naar de prachtige auto's :) Mama en papa van Tristan, heel erg bedankt voor de prachtige traktatie!