vrijdag 5 februari 2016

Carnaval

Confetti in de haren, confetti op de mat, confetti overal. We speelden dan ook naar hartenlust in de confettibak! De doos vol met attributen en verkleedkleren werd graag gezien. Op en af, aan en uit, het werd een super leuk verkleedfeest doorheen de week. We gingen ook creatief aan de slag. We mochten zelf confetti knippen en stempelden confetti met verf. Er was ook nog Tito de clown, we moesten goed naar de kleur en vorm kijken en zo de juiste neus bij Tito zoeken. Juf Elien vertelde een leuk verhaaltje over een clown die heel veel durfde, spannend! Na een verhaaltje mocht een versje ook deze week niet ontbreken:
Draaien, zwaaien,
buig en strek,
't is carnaval,
dus doe ik gek!

Vrijdag was het dan eindelijk carnaval. We kwamen allemaal in het groen verkleed naar school met veel strikken en dassen. Bedankt aan al de ouders voor de mooie creaties :)
Na de middag was er een carnavalstoet met heel onze school. Wij mochten genieten in een kar achteraan de stoet en zongen samen met de juf liedjes.

Na de vakantie gaan we werken rond het thema vissen, maar dat gaan we niet meer met onze 19 kapoenen alleen doen, want er komen weer enkele nieuwe vriendjes naar onze klas. Wij kijken er alvast naar uit, maar eerst genieten van onze welverdiende vakantie! :)

Meer foto's